OVERNATTING I KJØRETØY - Landstreff Bergen 2018
15627
post-template-default,single,single-post,postid-15627,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

OVERNATTING I KJØRETØY

OVERNATTING I KJØRETØY

Velkommen til vanland!

For deltakere som ønsker å overnatte i buss eller van, parkeres kjøretøyet i Vanland. Dette er et eget område hvor alle kjøretøy som ikke får stå inne på festivalområdet kan stå gjennom hele festivalen. Også vanlige privatbiler kan parkeres i Vanland, dersom de registreres som «russebil» hos oss.
Overnatting i Vanland betraktes av mange som et av festivalens høydepunkter, hvor man holder festen gående til de sene timer med russ fra hele landet. Merk at man må tilhøre en van eller buss som har registrert seg for Vanland for å kunne oppholde seg der over natten, og at alle vaner som skal stå i Vanland under treffet må stå der hele helgen.
Påmeldingen til Vanland åpnes i februar 2018.