SIKKERHET - Landstreff Bergen 2018
15633
post-template-default,single,single-post,postid-15633,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

SIKKERHET

SIKKERHET

Hos Landstreff Bergen skal alle deltakere føle seg ivaretatt og sikres en trygg festivalopplevelse. Samtlige av våre sikkerhetstiltak er der for russens beste.
Til stede på festivalen vil det være profesjonelle innleide vakter, egne vakter, Travparkens vakter, MC-ravner, Natteravner, Røde Kors, andre frivillige og politi.
Samtlige festivaldeltakere vil kroppsvisiteres ved inngang til festivalområdet. Vold og narkotika godtas ikke i noen form på vår festival, og individer som overtrer disse reglene vil håndteres av politiet.