TRANSPORT TIL/FRA BERGEN - Landstreff Bergen 2018
15635
post-template-default,single,single-post,postid-15635,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

TRANSPORT TIL/FRA BERGEN

TRANSPORT TIL/FRA BERGEN

Det er gode transportforbindelser mellom Bergen sentrum og festivalområdet:
Buss 320 fra sentrum. Gå av på stoppet Haukåsvegen og følg skilting til festivalområdet.
Buss nummer 4 fra sentrum. Gå av på IKEA og bytt til buss 36 eller 37. Gå deretter av på Haukåsvegen og følg skilting.
Shuttlebusser går fra festivalområdet til Bergen sentrum med jevne mellomrom hele kvelden/natten. Bussbillett kjøpes i infoteltet, og vi anbefaler alle som skal benytte seg av denne å kjøpe ved ankomst for å unngå kø.