HiB og LB18 arrangerer kickoff sammen! - Landstreff Bergen 2018
16001
post-template-default,single,single-post,postid-16001,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

HiB og LB18 arrangerer kickoff sammen!

HiB og LB18 arrangerer kickoff sammen!

Hovedstyret i Bergen (HiB) er et viktig organ for all russ i Hordaland. Nå har styret inngått et tett samarbeid med en av landets største russefestivaler, Landstreff Bergen 2018. Vi har snakket med HiB om hva russen i Hordaland kan forvente fra dette samarbeidet.

 

(Sebastian Hauan Stenberg, President HiB)

HiB har nå inngått et samarbeid med LB18, hvorfor det?
Vi tok kontakt med LB18 fordi vi ønsket en tettere dialog, et bedre samarbeid i tillegg til at vi kan få til kule ting sammen. Vi er så heldige å få ha vårt eget landstreff her i Bergen, og da er det viktig for oss i HiB at viser at Bergen er den beste byen i Norge! Det er en grunn til at det bare er flere og flere utenbys busser og russ fra hele landet som drar til Bergen i mai hvert år. Vi oppfordrer all russ i Hordaland til å bli med oss og lage tidenes landstreff i Bergen i mai 2018.

Hva innebærer dette samarbeidet?
Vi i HiB representerer russen og LB lager arrangement for russen. Samarbeidet har som hensikt å gjøre begge parter mer fornøyd gjennom god kommunikasjon begge veier, i tillegg til å lage kule arrangementer sammen. Vi er allerede godt i gang!

Godt i gang, hva betyr det? Kan dere røpe noe allerede nå?
Ja, vi har allerede vært i flere møter med LB og fått gjennom ønsker fra russen. For eksempel har det vært et sterkt ønske fra bussene om å få lov til å kjøre ut av festivalen når den slutter, for å rulle. LB har derfor imøtekommet oss på dette, nå kan alle busser rulle hver dag etter festivalen! Dette er bare begynnelsen diskusjonene vi har med LB. De er veldig løsningsorienterte. Russen kan derfor forvente flere gode nyheter fremover. Dersom noen har noen sterke ønsker om LB ber vi de komme til oss så snart som mulig.

Noe annet dere kan røpe?
Det kommer som sagt til å komme flere gode nyheter fremover, men foreløpig har kan vi se frem til kickoff! For å feire samarbeidet med LB, og i tillegg gi noe tilbake til russen, har LB sagt seg villige til å arrangere et svært kickkoff for russen i Hordaland i mars, det kommer til å bli helt vilt!

 

Et kickoff? Kan dere utdype?
Det vil i mars arrangeres et svært kickoff på Ricks i Bergen! Her vil det bli en skikkelig fest hvor LB leie inn DJer og all russ kan feste sammen. Festen blir gratis for alle som har LB billett! Vi forventer et stappfullt lokale!

Spennende, hvor går prosessen videre herfra?
Vi vil komme tilbake med mer informasjon fortløpende frem mot LB18, både om kickoff festen og andre nyheter som kommer ut av samarbeidet med LB. Følg med videre!