Dulcet 2018 er klare for kickoff! - Landstreff Bergen 2018
16019
post-template-default,single,single-post,postid-16019,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Dulcet 2018 er klare for kickoff!

Dulcet 2018 er klare for kickoff!

15. mars samles mer enn 1250 russ til kickoff på Rick’s i Bergen. En av bussene som kommer er Dulcet. Vi har hatt en lynrask prat med jentene på bussen og de lover å gi alt på kickoff! Dessuten slipper de konseptet allerede i morgen.

Halla! Hvem snakker vi med nå?

Dulcet 2018!

Hva kan dere si om bussen?

Vi er 25 jenter fra Bergen sør. Vi kan vel si så mye som at vi er en god blanding av festglade og utadvendte jenter som lover å lage mye show i hele russetiden!

Eller ligger vi godt an med bussen. Den er i alle fall ferdig på utsiden. Det gjenstår en del inne, men vi er jo «handy girls» så det fikser vi! Vi har i alle fall en mega-positiv attitude – haha. Konseptet slippes på fredag, og vi kan si at det har med Marlin Monroe å gjøre… på en måte.

Fett! Vi gleder oss til fredag, men gleder dere dere til kickoff?

Vi gleder oss veldig, og håper det blir sykt bra!

Hehe, det håper vi også! Hvorfor bør resten av russenorge glede seg til å feste med dere?

Vi lover å lage helt sykt liv. Det er alltid rundt oss det skjer! Be there or be square, haha!

Hva kan du si til resten av Bergensrussen?

Vi er årets showbuss og vi har masse overraskelser på lur. Følg med!

Det skal vi! Sees på kickoff.