Landstreff Bergen 2019 - Avlyst - Landstreff Bergen 2018
16066
post-template-default,single,single-post,postid-16066,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Landstreff Bergen 2019 – Avlyst

Landstreff Bergen 2019 – Avlyst

Kjære Russ 2019!

Det er med tungt hjerte vi må meddele at Landstreff Bergen 2019 blir avlyst. Vi har hatt en god dialog med både politiet og fylkeskommunen. Rådene vi har fått fra dem er å ikke avholde Landstreff Bergen på de planlagte datoene, 12. og 13. april. Vi har valgt å følge rådene og prøvd å finne alternative datoer for festivalen. Dessverre har vi ikke lykkes og må følgelig avlyse arrangementet. Vi beklager ulempene dette medfører.

Alle billetter vil bli refundert innen kort tid. Dette skjer automatisk. Pengene føres tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. Dersom du har noen spørsmål kan disse sendes til post@landstreffbergen.no.

Vi ønsker russekullet 2019 en fantastisk russetid!

Tags: