BILLETT info - Landstreff Bergen 2018
15682
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15682,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

BILLETT info

BILLETTSLIPP 6.SEPTEMBER KL: 18:00!

September er datoen for hovedslippet av billetter til Landstreff Bergen 2018. Forhåndssalget ble i år utsolgt etter bare et par dager så vær rask ute for å sikre deg billett!

Falske Billetter!

UNNGÅ Å KJØPE AV PRIVATPERSONER
Grunnet fare for forfalskede billetter fraråder vi på det sterkeste å kjøpe billetter av andre. Billetten kan kun skannes én gang ved inngangen, og det finnes derfor ikke noen måte å sjekke din billetts gyldighet før du står ved porten og skal inn på festivalområdet.
Landstreff Bergen kan ikke ta ansvar for at du ikke kommer inn på festivalområdet dersom du har kjøpt en billett som viser seg å være falsk.

Mistet Billett?!

DIN BILLETT, DITT ANSVAR

Mister du billetten din, er dette å regne som tapt verdipapir. Landstreff Bergen kan dessverre ikke påta oss ansvaret for tapt billett, og kvitteringen for billettkjøpet vil ikke kunne brukes for å slippe gjennom billettkontrollen.
Har du mistet billetten din, ber vi derfor om at du tar kontakt med oss på post@landstreffbergen.no i god tid før arrangementet, for å få utstedt ny billett.

Kjøp billetter her!